Jump to content
HomeCollaboration

AAU Energy

Samarbejde med gymnasier, folkeskoler og efterskoler

AAU Energi tilbyder en række oplæg for både gymnasier, folkeskoler og efterskoler. De forskellige oplæg kan findes i listen her nedenunder. 

Nogle af oplæggene tilbydes kun til gymnasier, mens andre også tilbydes til folkeskoler og efterskoler. Alle oplæg gennemføres på AAU Energi, men nogle kan også afholdes på jeres egen skole.

Vil du som underviser høre mere om mulighederne, så kontakt os på gymnasieportalen@adm.aau.dk. Også hvis du er interesseret i et emne inden for energiteknik som ikke nævnes i listen nedenunder.

Besøg hos AAU Energi

AAU Energi var meget fleksibel og imødekommende i forhold til ønsker om dato samt indhold af besøget, og fagligheden var meget høj. Eleverne fik mulighed for at se noget af den nyeste teknologi i relation til deres gymnasiefag og møde universitetsstuderende, som fortalte om, hvordan livet er på et universitet både fagligt og socialt. - Nick Bruhn, underviser, Learnmark Gymnasium HTX

AAU Play er et videounivers, der tilbyder gymnasielærere inspiration til deres undervisning. Videoerne indeholder korte forelæsninger med forskere fra AAU. Til hver forelæsning er der tilknyttet opgavesæt, som gymnasieeleverne kan arbejde med.

Se oplæg fra AAU Energi: