Studieliv i Esbjerg - AAU Energi

 • +

  Velkomst til nye studerende

  I forbindelse med studiestart bliver du og dine medstuderende budt velkommen af dit studies tutorer over kaffe og rundstykker. Hele den første dag bydes der på diverse velkomstarrangementer og du får en fornemmelse af både området og folkene omkring dig.

  Der arrangeres desuden en sportsdag og en rustur, så I har rig mulighed for at lære hinanden at kende, inden studiet for alvor går i gang.

 • +

  Rustur

  Som ny studerende har du mulighed for at blive rystet godt sammen med dine medstuderende i trygge rammer, når den årlige rustur løber af stablen. Hyggeligt samvær, sjove lege, nye bekendtskaber og mulighed for at opbygge venskaber, der kan vare resten af livet.

 • +

  Studietur 5. semester

  På 5. semester har I mulighed for at tage på en studietur. Planlægningen begynder på 4. semester i samarbejde med underviserne. Formålet med turen er både fagligt og socialt, så der arrangeres besøg hos relevante virksomheder og afsættes tid til andre aktiviteter. Turen varer typisk 5 dage og der er undervisningsfri.

  Instituttet bidrager økonomisk til turen, så egenbetalingen holdes så lav som muligt. Instituttet dækker busrejse, entrébilletter og eventuelt en del af overnatningen.

  Studieturen kan fx gå til Berlin eller andre byer i Tyskland.

 • +

  Udlandsophold

  Som studerende på AAU kan du vælge at tage en del af din uddannelse på et andet universitet i enten Danmark eller udlandet. Læs mere om processen og dine muligheder for at tage et ophold på et andet universitet.

 • +

  Kongekampen

  Så er der dodgeball-turnering! 

  Kongekampen er en årlig dodgeball-turnering, der finder sted i maj. Klæd jer ud som skøre pirater, jungledyr eller find selv på nogle originale og sjove udklædninger til jeres hold, når I kæmper om titlen som det bedste studie. Omkring 40 hold kæmper om titlen og når vinderen er fundet, afsluttes dagen med efterfest i Blue Water Dokken.

  Læs mere om Kongekampen.

  Kongekampen på AAU Esbjerg

 • +

  Show up get hot

  Afprøv en masse forskellige lege og sportsgrene og udfordr dine medstuderende, når der jævnligt arrangeres hyggelige Show Up Get Hot dage. Det giver både smil på læben og sved på panden.

  Se mere om Show Up Get Hot på facebook.

  Show up get hot på AAU Esbjerg

 • +

  Studieture ud af huset

  I løbet af din studietid har du flere muligheder for at deltage i små studieture ud af huset. Besøg fx forskellige virksomheder og få en masse nye inputs til projekter og fremtidsplaner.

  Der er mulighed for at søge om økonomisk støtte til mindre studieture hos instituttet. Læs mere om ekskursioner.

 • +

  Julehygge

  Omkring midt-december er julestemningen rigtig ved at indfinde sig, og hvis man skulle være bagud med julehyggen er der god mulighed for at lade op, når vi samles til julehygge i Esbjerg. Der serveres æbleskiver og andet godt og traditionen tro giver vi os i kast med en pakkeleg.

  Julehygge på AAU Esbjerg

 • +

  Sportsfesten

  Sportsfesten er et større arrangement i samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner, hvor du får rig mulighed for at få sved på panden og have det sjovt med dine medstuderende. Sportsfesten afholdes årligt og giver rig mulighed for at udvide dine bekendskaber på tværs af studieretninger.

Film om studiebyen Esbjerg

 

Kvik links - nye studerende

Hvorfor AAU?


Inden studiestart


Studerende på AAU

 Facebook EnergiteknikAAU Energi   •  Facebook AAU Esbjergaau esbjerg   •   LinkedIn   •    Twitter  •    YouTube