Studieliv i Aalborg - AAU Energi

 • +

  Velkomst til nye studerende

  Bachelor

  I forbindelse med studiestart bliver du og dine medstuderende budt velkommen af dit studies tutorer ved et stort morgenmads-arrangement på Aalborg havnefront. Hele den første dag bydes der på diverse velkomstarrangementer og du får en fornemmelse af både byen, campusområdet og folkene omkring dig.

  Du bliver desuden inviteret til en kæmpe AAU-fest den første fredag efter studiestart.

  Læs mere om studiestart.

  Sådan så det ud ved studiestart i 2019:

   

  kandidat

  Som ny studerende på en kandidatuddannelse bliver du også budt velkommen med et introforløb, der inkluderer morgenmad og rundvisning på instituttet.

  Du har også mulighed for at deltage i den kæmpe AAU-fest, som arrangeres den første fredag efter studiestart.

 • +

  Rustur

  Som ny studerende har du mulighed for at blive rystet godt sammen med dine medstuderende i trygge rammer, når den årlige rustur løber af stablen. Hyggeligt samvær, sjove lege, nye bekendtskaber og mulighed for at opbygge venskaber, der kan vare resten af livet.

 • +

  BBQ

  Op til sommerferien afholder AAU Energi hvert år en dag med lækkert grillmad og masser af hygge. Både studerende og ansatte deltager, hvilket giver god mulighed for at skabe nye bekendtskaber og udveksle erfaringer.

  Studerende fra 4. semester på AAU Energi står for arrangementet, hvor der udover forskelligt kød også vil være brød, chips og frugt.

  BBQ hos Institut for Energiteknik i Aalborg

  BBQ hos Institut for Energiteknik i Aalborg

  BBQ hos Institut for Energiteknik i Aalborg

 • +

  Studieture ud af huset

  I løbet af din studietid har du flere muligheder for at deltage i små studieture ud af huset. Besøg fx forskellige virksomheder og få en masse nye inputs til projekter og fremtidsplaner.

  Der er mulighed for at søge om økonomisk støtte til mindre studieture hos instituttet. Læs mere om ekskursioner.

 • +

  Studietur 5. semester

  På 5. semester har I mulighed for at tage på en studietur. Planlægningen begynder på 4. semester i samarbejde med underviserne. Formålet med turen er både fagligt og socialt, så der arrangeres besøg hos relevante virksomheder (fx Mercedes og Airbus) og afsættes tid til andre aktiviteter. Turen varer som regel 5 dage, og der er undervisningsfri.

  Instituttet bidrager økonomisk til turen, så egenbetalingen holdes så lav som muligt. Instituttet dækker busrejse, entrébilletter og eventuelt en del af overnatningen.

  Tidligere er studieturen typisk gået til Berlin eller andre byer i Tyskland.

 • +

  Julefrokost

  Alle de studerende fra uddannelserne under AAU Energi er inviteret til hygge og god mad, når 5. semester på bacheloruddannelsen hvert år arrangerer en julefrokost.

 • +

  Udlandsophold

  Som studerende på AAU kan du vælge at tage en del af din uddannelse på et andet universitet i enten Danmark eller udlandet. Læs mere om processen og dine muligheder for at tage et ophold på et andet universitet.

 • +

  Conference for Energy Students (CES)

  I december afholdes den årlige Conference for Energy Students (CES) på AAU Energi. Konferencen er arrangeret i samme stil som en international konference og giver kandidatstuderende mulighed for at præsentere deres projekter og resultater i form af akademiske artikler, posters og videoer. Der er præmier til bedste artikel, præsentation, poster og video.

  Conference for Energy Students

 • +

  Poster party

  I efteråret afholder AAU Energi den årlige Poster Party for at samle de studerende på tværs af nationaliteter og specialiseringer. Her bliver nye kandidat- og gæstestuderende opfordret til at gå sammen i grupper og præsentere deres hjemlande med en informerende og underholdende poster.

  Dette eftermiddagsarrangement er en god mulighed for at lære dine medstuderende bedre at kende over en kop kaffe og et stykke kage.

  Poster party på Institut for Energiteknik

  Poster party på Institut for Energiteknik

  Poster party på Institut for Energiteknik

Film om studiebyen Aalborg

 

Kvik links - nye studerende

Hvorfor AAU?


Inden studiestart


Studerende på AAU

 Facebook EnergiteknikAAU Energi   •  Facebook AAU Esbjergaau esbjerg   •   LinkedIn   •    Twitter  •    YouTube